Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Pólóbajnok a Körös SK Junior III csapata

Ahogy az az első döntőkör után várható volt, az országos vízilabda-bajnokság múlt hétvégén rendezett utolsó döntőkörében megszerezte a bajnoki címet a nagyvárasi Körös SK harmadik korosztályú ifjúsági csapata. Bár a váradi fiatalok a vízben határozottan bebizonyították fölényüket, az elsőség kivívása mégsem volt zökkenőmentes, a váradiak ugyanis egy mérkőzést zöld asztalnál vesztettek el.

Polobajnok 1

A Körös SK pólósai első három mérkőzésüket fölényesen nyerték: 11–5 arányban a Bukaresti 3-as sportiskola ellen, 16–8 arányban az aradi Amefa csapata ellen és 12–3 arányban a fővárosi Triumf ellen. A negyedik, Kolozsvári Viitorul ellen játszott mérkőzésen azonban a váradiak edzője, Ciprian Câmpeanu egy olyan játékost cserélt be, aki nem szerepelt a bírók hivatalos listáján, ezért a mérkőzést a második negyedben leállították. A Körös SK végül zöld asztalnál veszített 5–0-ra, ezért arra kényszerült, hogy az utolsó, 1-es számú bukaresti sportiskola elleni mérkőzést megnyerje. A váradi fiúk végül hajszálnyival, de fölülkerekedtek a fővárosiakon, és 6–5-ös győzelmükkel bebiztosították helyület a tabella elején.

A bajnokcsapat tagjai: Danciu Emanuel, Kováts Viktor, Czirják Kristóf, Cristian Seichei, Andrei Podină, Zsiros Patrik, Pintis Dániel, Laurentiu Hărduţ, Indig Gábor, Hainer Erik, David Mudura, Andy Drăghici, David Bogdan, Mérai Márk, Bogdan Codilă. Edző: Ciprian Câmpeanu.

 Szombati-Gille Tamás