Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Pingpongversenyek zajlottak az ERA-ban

Február végén, öt nap alatt három asztalitenisz-versenyt is tartottak a Nagyváradi Era Shopping Parkban található teremben, amelyet a Tibclau Sportklub működtet.

Zajlott az élet a Tibclau SK edzőtermében

Zajlott az élet a Tibclau SK edzőtermében

Elsőként a Master Adventure Kupán bizonyíthattak a pingpongozók, akik közül Tic János bizonyult a legjobbnak, megelőzve Cornel Popescut és Doru Balintot. A RaduS Pub Grill Kupán párosban avattak győzteseket, itt szintén Tic nyert Octavian Bondor társaságában. A második helyen a Várady Tibor – Cornel Popescu-kettős zárt, míg a Szalay Liviu – Alexandru Pop-duó harmadikként zárta a küzdelmet. A Carrefour Kupán ismét Tic János bizonyult a legjobbnak, megelőzve Szalay Liviut és Cornel Popescut. A legjobbakat érmekkel és a támogatók által felajánlott ajándékokkal jutalmazták meg a szervezők.

Március első hétvégéjén a Tehnoprint Kupán mérték össze ügyességüket a legjobb asztaliteniszezők. Ezúttal Octavian Popa zárt az első helyen, Váradi Tibor második, Dinu Sabadas pedig harmadik helyen zárt. A további három helyen Cornel Popescu, Octavian Bondor és Alexandru Pop végeztek. Utóbbi megmérettetés legjobbjai egy-egy trikót is kaptak ajándékba a verseny főtámogatójától, egyben névadó szponzorától.