Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Pingpongtorna volt, Triatlon Kupa lesz

Óriásfánk Kupa néven rendezett asztalitenisz-tornát a Nagyváradi Tibclau Sportklub A váradi Era Shopping Parkban megtartott erőfelmérőn két korosztályban avattak győztest, a gyermekek mellett a felnőtteknél is díjazták a legjobbakat. Az egyéni versenyt Călin Crăciun nyerte, megelőzve Ioan Ţic-et és Szalay Liviut. A párosoknál a Călin Crăciun-Aberle Ildikó kettős nyert, második lett a Dacian Coţca–Ioan Ghile duó, harmadik pedig a Ioan Tic–Szalay Liviu kettős.

A gyermekeknél két korosztályban is díjazták a legjobbakat. Az 5-6 évesek között Várady Wilhelm bizonyult a legjobbnak, megelőzve David Grădinarut és Arday Artúrt. A 7-10 évesek versengésben Codrut Ghejeu zárt az élen, második testvére, Noel lett. A győztesek érmeket és egy óriás fánkot kaptak ajándékba, utóbbit a Carrefour Pékség készítette el.

Vasárnap 10 órától Triatlon Kupa néven rendezne versenyt az Era Parkban, ezen az asztalitenisz, biliárdban és darts-ban is összemérik rátermettségüket a résztvevők. A végeredményt a három próbában elért pontszám alapján határozzák meg.

A gyermektorna legjobbjai

A gyermektorna legjobbjai