Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Pillanatképek a SzabadságFesztről

Igyekszünk lencsevégre kapni a margittai SzabadságFeszt egy-egy érdekes pillanatát, amit meg is mutatunk önöknek. Folyamatosan bővülő galériánkkal nem titkolt szándékunk megvilágítani a rendezvény hangulatát és idecsábítani azokat a fiatalokat, akik esetleg még nem döntöttél el, hol töltenék a hétvégét, de keresnek egy jó helyet a kikapcsolódásra.

5

A vasárnap délutáni medencés őrület egyik pillanata. Az összes részvevő közül a szalacsiak örültek a legjobban a víznek…

4

Konkrét szervezői utasítás a VIP-sátorban, a hűtőszekrényre ragasztva. Egyébként meg mindenki szolgálja ki magát! Megértve?!

3

Nem mindennapi kijelentés az egyik táborozó trikójának a hátán. Bár a haldoklok szó után vesszőt kellene tenni, az üzenet “átjön”. Azonban azt tanácsoljuk a póló viselőjének, próbálja meg élvezni is az életet.

2

A jó szervező a legváratlanabb helyzetekben is helytáll: itt a bizonyíték, hogy villával is lehet levest enni.

1

Mr. Siid vízipisztollyal akart kárt tenni magában. Ilyen forró volt a hangulat a SzabadságFeszten…

DSCN2115

Zatykó István, Szentjobb volt polgármestere rendkvüli beleéléssel figyeli a színpadi produkciót.

DSCN2098

A szervezők megtalálták és befogták fényképezni azt a leányzót, aki a legérdekesebb pózokban képes elkészíteni az est képeit.

DSCN2146

Mr. Siid, a nagyszalontai rapper dedikál szombaton este. Lányok tucatjai rohanták meg az ismert zenészt, az átlag életkoruk úgy 12 év körül lehetett…

DSCN2037

Hétágra süt a nap, a hőmérő higanyszála a harmincas fölé csúszott. Jókedvből egyáltalán nincs hiány, ellenben az árnyékból, ám a találékonyabbak megoldották a problémát. A törölközőtartás egyben jó módszer arra is, hogy ölelgetni lehessen a lányokat…

 DSCN1971

Miközben a rendezvénysátorban éppen a családról és a családi értékekről esik szó, a medencék és azok környéke sem néptelenedett el. Sokan, és egyre többen választják inkább a csobbanást. Remek az idő, a víz is kellemes, és egyre több a fiatal – a vízben.

 DSCN1967

Közvetlen beszélgetés a vállalkozásokról és a sikeres vállalkozókról. Szabó Ödön, az RMDSZ Bihar megyei szervezetének ügyvezető elnöke, parlamenti képviselő a közönség soraiban foglalt helyet, érdeklődéssel figyel és néha-néha szorgalmasan jegyzetel.