Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Péterfy Bori és a Moszkva

Nagyszerű hangulatú koncertet tartott csütörtök este a nagyváradi Moszkva Kávézóban az alternatív rockot játszó Péterfy Bori & Love Band zenekar. Első ízben muzsikáltak Váradon, s remélhetőleg visszatérnek még a Körös-parti városba. Az énekesnő, színésznő Péterfy Bori a szó szoros értelmében mindent beleadott, hogy mihamarabb föllelkesítse a közönséget, felpörgesse a bulit. Igazi show kerekedett, hiszen vérbeli előadóművészként remekül tud bánni a közönséggel, s nem utolsósorban a dallamok és szövegek már önmagukban magával ragadók, sodró lendületűek.

peterfy bori (6)

Fotó: Moszkva Kávézó

Péterfy Bori több alkalommal is lement, leugrott a színpadról a közönség körébe, énekelve vonult végig a nagyteremben. A Hajolj bele a hajamba című zeneszám lett a koncert csúcspontja. Az énekesnő a nézők közül kiválasztott egyik derék legény nyakában ülve énekelte egy darabig a dalt, majd a bárpulton táncolva folytatta tovább az előadást. A koncert hangulatához méltó ráadás sem maradt el természetesen.

Tóth Hajnal

peterfy bori (7)

Fotó: Moszkva Kávézó