Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Partiumi zenésztalálkozó februárban

Február 24-én, pénteken19 órától kerül sor az ötödik alkalommal szervezendő Partiumi Zenésztalálkozóra a nagyváradi Trade Centerben (a Lotus bevásárlóközpont mellett).

A február végi zenésztalálkozóra a szervezők meghívták Szőke Zoltánt, a Barátok Közt című sorozatban Berényi Miklóst alakító közismert színművészt, hogy legyen a rendezvény műsorvezetője.

dupla kave 2

A vendégfogadót a Nagyváradi Ifjúsági Fúvószenekar húzza, majd a Desszert, a Koktél, a Westlife, a Haver-Rock és a Dreamers együttes gondoskodik a jó hangulatról. Az est kiemelt meghívottja a Dupla Kávé.

Az idei zenésztalálkozó egyben farsangi mulatság is, így természetesen javasolt a jelmezben való megjelenés. A mulatság batyus jellegű. A szervezők kisebb mennyiségű röviditalt és bort biztosítanak. A tavalyi évek tapasztalata alapján érdemes időben gondoskodni belépőkről. A rendezvényen hagyományosan tombolasorsolás is lesz, melynek fődíja egy kétszemélyes wellness hétvége Hajdúszoboszlón.

Egy főre a belépő 20 lejbe kerül. Jegyek a következő helyszíneken igényelhetők: az RMDSZ Bihar megyei szervezetének ideiglenes székházában, a Kossuth (ma Independentei) utca 11. szám alatt 10–15 óra között, illetve a Gekko Pubban a Körös (ma Tudor Vladimirescu) utca 40. szám minden nap 17–01 óra között.