Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Parlamenti iroda nyílt Berettyószéplakon

Csütörtökön újabb parlamenti irodát nyitott Cseke Attila képviselő, egyéni választókerületének északi részén, Berettyószéplakon. A megnyitót jelen volt Bagosi Barna községi alpolgármester is.

Cseke Attila képviselő elbeszélgetett a megnyitón részvevő tucatnyi érdeklődővel, akik a község orvoslásra váró problémáit ismertették a honatyával, segítséget kérve olyan ügyekben, amit helyben nem lehet megoldani. Ezt követően a képviselő fogadóórát is tartott, melyen négyszemközt beszélgetett el a segítségért, tanácsért hozzá forduló állampolgárokkal. Volt olyan panaszos, aki évtizedek óta húzódó földtulajdoni probléma megoldásában kért tanácsot, míg mások egészségügyi problémával fordultak a képviselőhöz.

Cseke (2)

Cseke Attila elmondta, hogy feljegyezte a községet és az állampolgárokat érintő gondokat, és lehetőségéhez mérten igyekszik segítséget nyújtani. A képviselőtől megtudtuk azt is, hogy ősztől (a nyári parlamenti szünetet követően) rendszeres program szerint lesz majd nyitva a berettyószéplaki parlamenti iroda, amely a Calea Muncii 2. szám alatt található.

Tőtős Norbert