Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Parkolóbérletet is elfogadnak

A nagyváradi, rogériuszi mélygarázs felső szintjén fehér jelzésű, hosszú távon használható parkolóhelyeit ezentúl parkolóbérlettel is használhatják az autósok, tájékoztatott a váradi önkormányzat sajtószolgálata.

A parkolóhelyek egy részét múlt héten átfestették, jelenleg 112 fehér jelzésű és 90 sárga jelzésű, azaz kétórás parkolóhely áll az autósok rendelkezésére. A sárga jelzésű helyeket az óránként 2,6 lejes parkolójegyek megvételével használhatják, a fehér jelzésűeket pedig parkolóbérlettel is elfoglalhatják ezentúl. Az alsó szint továbbra is azoknak a rendelkezésére áll, akik a mélygarázsba váltottak bérletet.

berletet is

Mivel zsúfolt környékről van szó, minél hatékonyabban ki akarják használni a mélygarázst, így a felső szint helyeinek több mint felét használhatják parkolóbérlettel is, mondta a változtatásról Lucian Popa, a nagyváradi önkormányzat Vagyonkezelő Igazgatóságának vezetője.

A mélygarázsban egyébként 395 parkolóhely van, az alsó szinten 193, a felsőn pedig 202.