Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Óvodások adventi köszöntője az idősotthonban

Adventi műsorral kedveskedtek a Caritas Catolica által működtetett nagyváradi Szent Erzsébet Szociális Gondozóközpont lakóinak a Szent László Óvoda nagycsoportosai szerdán. A gyermekek Gönczi Tímea és Kuzsma Andrea óvónők felkészítésével verses, zenés, táncos műsort mutattak be az idősotthon nappalijában. Az előadás kiemelkedő momentuma volt, amikor a gyermekek egymást kézen fogva, élő adventi koszorút is alkottak, s kívántak áldott ünnepeket a bentlakóknak.

ovodasok 1

„Az óvodában immár hagyománnyá vált, hogy az ünnepi időszakban a szülőkkel adventi koszorút, a gyermekekkel pedig egy kis műsort állítunk össze. Ezt mutattuk be most az idősotthonban, mert szerettünk volna szeretetet, reményt hozni az itteni embereknek. Ezért a gyerekekkel szívvel lélekkel készültünk erre az alkalomra” – nyilatkozta Gönczi Tímea óvónő.

Az előadást követően a gyermekek egy közös teázás keretében el is beszélgettek az idősotthon lakóival, akik szárnyaló lélekkel fogadták az apró látogatókat. Mint a pedagógusok elmondták, a Caritas és a Szent László Óvoda közötti együttműködés keretében, a jövő év folyamán a kis- és középső csoportosok látogatnak majd el a szépkorúakhoz.

Sz. G. T.