Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Ötödször nyert az ESK

Folytatta remek sorozatát a román kosárlabda másodosztályban szereplő Nagyváradi Egyetemi SK női csapata, amely legutóbb a Temesvári KK második számú együttesét győzte le kilenc ponttal. A váradi lányok az Antonio Alexe Sprotcsarnokban léptek pályára s kilenc ponttal (87–78) múlták felül a Béga patról érkező ellenfelet. A hazaiaktól Mobley volt a legponterősebb, ő 28 ponttal járult hozzá a sikerhez, mellette Chis (21), Dorsett (15), Mititelu (10), Gavra (8), Kokovay (3), Croitoru (2) iratkozott fel a kosárdobók listájára. A vendégektől Young (21) és Ardelean (25) volt a legjobb.

basketball

A sorozatban ötödik győzelmüket megszerző és a rangsor élén álló váradiak vezetik a másodosztály C csoportját, legközelebbi két találkozójukat pedig szintén hazai közönség előtt játsszák. Vasárnap a Szatmárnémeti VSK II lesz az ellenfél, jövő szerdán pedig az Aradi ICIM II együttese lép majd pályára az Antonio Alexe Sportcsarnokban.