Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Osztályozók bihari bajnokokkal

A harmadosztályba jutásért rendezett osztályozóra készül a megyei első osztály bajnoka, a Hegyközpályi Kinder, amely egy hét múlva Arad megye legjobbjával, a Borosjenői SK-val játszik majd Gyulafehérváron. Három éve szintén a pályiak nyerték a megyei bajnokságot, ám akkor elbukták az osztályozót: Muzsnay Zsolt edző együttese büntetőrúgásokkal maradt alul az akkori Szilágy megyei bajnokkal szemben. Most lehetőség kínálkozik a javításra.

A megyei ifjúsági bajnokság győztese, a Vaskohsziklási VFC Szatmár megyei ellenfelet kapott az U19-es országos bajnokság selejtezőjében. A Tasnádi FC elleni párharc első mérkőzését idegenben játsszák a bihariak, holnap 17.30 órától. A visszavágót vasárnap 17.30 órától Vaskohszikláson rendezik. A Párharc győztese bekerül a területi döntőbe. Tavaly a Hegyközpályi Kinder nyerte a Biharban megrendezett megyei első osztály junior bajnokságát, majd bronzéremmel zárta az országos küzdelmet.