Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Őszi-téli ruhavásár a sportcsarnokban

Románia minden szegletéből érkeztek gyártók és importőrök a nagyváradi sportcsarnokba a tegnap 10 órakor nyílt Cavi Expóra.

oszi 2

A tegnaptól vasárnapig tartó, egyre nagyobb népszerűségnek örvendő vásárt már több mint egy évtizede szervezi meg Nagyáradon a Cavi Expo-Fashion cég. A fehérneműkön, bőrkabátokon, kesztyűkön, kiegészítőkön, valamint ágyneműkön, szőtt takarókon át a lábbelikig minden kapható. Még édességet is kínálnak megvételre, sőt a sportcsarnok előtti téren a tavaszias időre való tekintettel lacikonyha is működik, illetve néhány árus ott kínálja megvételre portékáit.

Florenţa Iordache főszervező hangsúlyozta, hogy a termékek többsége nagyon kedvező áron vásárolható meg, és a portékák ára a gyártó cégeknél még alkudható is. „Harmincöt cég érkezett az expóra az ország minden szegletéből, és közülük hárman először vesznek részt a rendezvényünkön” – részletezte a szervező.

oszi 3

Tegnap a 10 órai nyitáskor már sok vásárló mustrálgatta az árusok termékeit. Az expón mind gyermekeknek és nőknek, mind férfiaknak kínálnak ruhaneműket. A bőrkabátok és irhabundák 350–700 lejért kaphatók, bőrcipők, csizmák 150–275 lejért szerezhetők be, a bőrkesztyűk párja 40 lejt kóstál, öt pár zoknit pedig már 10 lejért is vehetünk. Kaphatók még szexi és minőségi női fehérneműk, de a férfiak is bővíthetik ruhatárukat egy-két izgalmasabb darabbal.

Az expó szombatig 10 és 20 óra között, vasárnap pedig 10 és 16 óra között tart nyitva, a belépés ingyenes. A szervezők elmondása szerint amennyiben nagy lesz az érdeklődés, akkor a vasárnapi zárás időpontját későbbre teszik.

Sükösd T. Krisztina