Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Őszi bál, nem csak nőknek

Hangulatos őszi bálnak adott otthont a váradi Lotus Center rendezvényterme szombaton este. Az RMDSZ Nagyváradi Nőszervezete által rendezett eseményre mintegy 170 vendég érkezett, a jó hangulatot, a talpalávalót pedig a Sanzon együttes biztosította. A Szigligeti Színház tehetséges színművésze, Gajai Ágnes nívós előadása is emelte a hangulatot, aki Edith Piaftól, a csodálatos hangú francia énekesnőtől adott elő néhány szenvedélyes és szomorú dalt.

Minden vendég jól szórakozott

Minden vendég jól szórakozott

Széll Gabriella főszervezőtől megtudtuk, hogy az esemény apropója egy szép, hangulatos magyar bál megszervezése volt napjaink magyar zenéivel és retró zenével, nótázással. Az est során tombola is volt, melyen kerámiákat, bihari borokat és egy bihari jellegű bőségkosarat lehetett nyerni.

A vendégeket Biró Rozália, az RMDSZ országos nőszervezetének elnöke köszöntötte. Hangsúlyozta, hogy nőszervezetük immár három éves, létrejöttét karácsonykor ünneplik, majd egy szeretetben gazdag és meleg hangulatú estét kívánt mindenkinek. A férfiakat pedig arra kérte, hordozzák tenyerükön hölgytársukat, leánygyermeküket. Cseke Attila a megyei RMDSZ elnökeként kifejtette, hogy szervezetük büszkeségére válik egy ilyen nőszervezet létezése.

Az est jó hangulatban telt, a táncparkett megtelt fiatalokkal és idősekkel egyaránt. Az esemény fénypontjaként egy őszi díszítésű csokoládétortát is felvágtak, amelyből minden vendégnek jutott egy-egy szelet.

S. T. K.