Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Összetett jógastúdió nyílt Váradon

A jóga és az egészséges életmód egyik fiatal váradi nagykövete, Coznici Renáta, a helyi fitnesztermek közösségében már jól ismert jógaoktató néhány lelkes társával közösen az elmúlt hétvégén nyitotta meg a megyeszékhely első összetett jógastúdióját, melyben az igények teljes palettáját igyekeznek lefedni a jógán alapuló testmozgás és egészségmegőrzés terén. Az Omni Yoga and Lifestyle Studio nevet viselő jógaterem a Teleki (ma Primăriei) utca 23. szám alatti udvaron lévő emeleti helyiségben kapott helyet, ahol négy oktató megannyi különböző szakterületen várja az érdeklődőket.

osszetett 1

Coznici Renáta általános jóga mellett sajátos gerinc- és medenceerősítő foglalkozásokat, valamint kifejezetten nőknek szóló jógaedzéseket és időszakosan napköszöntő szertartásokat is vezet. Ertsey Zsolt az egészséget és testi-lelki egyensúlyt megcélzó Hatha-jógaórákat, valamint relaxációs foglalkozásokat tart. Molnár Andrea a bodyART-nak nevezett mozgásformát, Hoffmann Kinga pedig várandós nőknek és közvetlenül szülés után levő kismamáknak szóló jógafoglalkozásokat tart.

osszetett 2

A havi bérlet árai az óraszám és a követni kívánt irányvonal függvényében 60–200 lej között mozognak. További információk és időpont-egyeztetés a 0757/897-720-as telefonszámon.

Sz. G. T.