Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Óriáskalács Kupán asztaliteniszeztek

Rendhagyó asztalitenisz-versenyt tartottak a Nagyváradi Era Shopping Parkban található teremben. A Tibclau Sportklub által szervezett amatőr tornán egyéniben és párosban avattak győztest. Az Óriáskalács Kupa fődíja egy, az ERA Shopping Park péksége által megsütött kalács volt, amelyet a résztvevők közösen fogyasztottak el a verseny végén.

A páros- és az egyéni verseny legjobbjai is megkóstolták az ízletes kalácsot

A páros- és az egyéni verseny legjobbjai is megkóstolták az ízletes kalácsot

Egyéniben Balogh Attila bizonyult a legjobbnak, megelőzve Sorin Vaidát és Birtalan Lászlót. A párosok versengésében ismét a dobogó legfelső fokára állt fel az egyéni nyertes Balogh, Liviu Szalaival az oldalán. A második a Pálfy Zsolt – Cornel Popescu duó lett, míg a harmadik helyen az Aberle Ildikó–Sorin Vaida kettős végzett. A legjobbakat a már megszokott érmekkel és oklevelekkel jutalmazták meg a szervezők.

Tegnap, lapzártánk után évzáró tornára került sor az ERA-ban, ahol Karácsony Kupa néven tartottak pingpongversenyt. Az esemény végén a Tibclau Sportklub idei legjobb játékosait is díjazták.