Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Önkéntesek versenyeztek Borson

A borsi stadionban tartották meg június 10-én, pénteken a Crişana Katasztrófavédelmi Felügyelőség szervezésében, a Bihar Megyei önkéntes katasztrófaelhárítók és hasonló magánszervezetek versenyét.

onkentes tuzoltok versenyeztek borson

Mind a nyolc versenyre benevező csapat tíz tagból állt (nyolc versenyző és két tartalék ember). Az ötórás verseny keretén belül három próbában mérhették össze az erőiket a nevező csapatok tagjai: négyszer száz méteres futóstafétával kezdtek, majd 100 méteres akadálypályán kellett átmenniük, végezetül pedig a tűzoltótömlőket kellett minél gyorsabban összeszerelniük. A legjobb önkéntes csapat a diószegiek csapata lett, második helyen a szentjobbiak míg a harmadikon az esküllőiek végeztek,míg a legjobban teljesítő magánegység címét a berettyószéplaki Petrom-OMV csapata tudhatja magáénak, a második a Celestica, harmadik a Sinteza csapata lett. A két első helyezett júliusban Aradon, a megyeközi versenyen mutathatja be tudását.