Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Olcsóbban mehetünk Bukarestbe

A Nagyváradi Nemzetközi Repülőtér és a Blue Air román fapados légitársaság együttműködése révén pénteken beindult a Nagyvárad–Bukarest–Jászvásár járat, amely menetrend szerint, hetente négy napon, hétfőn, szerdán, pénteken és vasárnap közlekedik majd, oda-vissza.

Fotó: Bihar Megyei Tanács

Fotó: Bihar Megyei Tanács

Az első járat Bukarestből indult és érkezett Nagyváradra pénteken délután, igaz, 85 perc késéssel. A helyszínen sajtótájékoztatón beszélt a fejlesztésről és a további tervekről Tudor Constantinescu, a Blue Air kereskedelmi igazgatója, Ioan Mang, a Bihar megyei tanács alelnöke és Gheroghe Pasc, a nagyváradi repülőtér parancsnoka-vezérigazgatója. Mint elhangzott, a Blue Air 120 személyes Boeing 747-es repülőgépeket állított be, és egy menetjegy ára 90 lejtől indul, ennyiért körülbelül az első hatvan hely áll rendelkezésre. A társaság célja, hogy mindenki számára elérhető közelségbe hozza a repülést és olyan szolgáltatást nyújtson, amely mind anyagilag, mind időben megfelel az utazóközönségnek.

A fapados társaság mellett a Tarommal is repülhetünk a bihari megyeszékhelyről a román fővárosba, de jóval több pénzért. Ugyancsak a Blue Air légitársaság márciustól Torinóba indít menetrend szerinti járatokat Nagyváradról.

B. B.