Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Oláh Emesét jelölik Kolozsvár alpolgármesteri tisztségére

Oláh Emesét jelöli a következő tanácsülésen az alpolgármesteri tisztségre az RMDSZ kolozsvári szervezete. A döntést a pénteken tartott választmányi ülésen hozták meg, ezt követően az RMDSZ Megyei Állandó Tanácsa egyhangúan hagyta jóvá a javaslatot – tájékoztat az RMDSZ által az Agerpres hírügynökségnek szombaton elküldött közlemény.

olah emese

„Horváth Anna munkabírásának és városvezetői képességeinek köszönhetően a kolozsvári magyarok visszanyerték a városvezetésbe vetett bizalmukat. Ezt a bizalmat továbbra is meg kell őriznünk. A tisztség, melyre ma megbízást kaptam hatalmas felelősséggel és sok munkával jár. Az elmúlt öt év városházi tapasztalatai segítenek a felelősség felvállalásában és az öttagú frakció, Horváth Annával az élen segít majd a munkában. Csak így, csapatban tudunk érvényt szerezni a kolozsvári magyarok érdekeinek” – nyilatkozta az közlemény szerint Oláh Emese az ülést követően.

A választmányi ülést a kolozsvári szervezet elnöke, Horváth Anna hívta össze, azt követően, hogy március 21-én hivatalosan is benyújtotta lemondását Kolozsvár alpolgármesteri tisztségéről – írja a közlemény. (Agerpres)