Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Oklevelet kaptak az angoltáborosok

A 11. Számú Általános Iskolában tartott angoltábor tegnapi diplomaosztóján az Perecz Simó Annamária tanító köszöntötte az apróságokat, és adta át jól megérdemelt okleveleiket Kristen Tiroly pennsylvaniai angoltanárnő jelenlétében, aki három héten át okotatta a kicsikkel.

oklevelet

Az idei volt a harmadik ilyen tábor 11-es iskolában tartottak meg a gyerekeknek, mondta el Perecz Simó Annamária. A tábort a Nagyváradi Gyermekmentő Szolgálat, a Diákokért Egyesület és az iskola szervezte Perecz Simó Annamária és Vass Annamária koordinálásával. Őket Szántó Ildikó, a gyermekmentő szolgálat Bihar megyei vezetője segítette a szervezésben.

A tábor ideje alatt a gyerekek nem csak angolul tanultak, hanem játékos foglalkozásokkal tölthették a vakáció három hetét el. Voltak közös játékok és kézműves foglalkozások.

A tábor végén azért fontos diplomát osztani a gyerekeknek, hogy lássák, nem hiába tanultak és vettek részt a foglalkozásokon, mondta el Perecz Simó Annamária.

Vincze-Nagy Anikó