Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Nyolc érem a Román Kupáról

Nagybányán bizonyítottak a hétvégén a Nagyváradi West Team Sportklub tékvandózói a Román Kupa idei döntőjén. Ruszkai Hajnalka (3 dan) edző fiatal tanítványai nyolc éremmel tértek haza a megmérettetésről.

A West Team SK két arany-, egy ezüst- és öt bronzérem birtokában tértek haza Máramarosból. Noaghi Evelyn szerezte a váradi klub mindkét aranyérmét: első lett a felnőttek között speciális technikában, majd pedig erőtörésben is. Fábián Kristóf ezüstéremmel zárt speciális technikában, ezt követően harmadik lett erőtörésben. A bronzérmesek listájára Szallai Nimród (tull, a 8 évesek között), Mihai Bereschi (harc és speciális technika, a 12 évesek között) és Kovács Petra (harc, a 10 évesek között) iratkozott fel. A Román Kupa idei seregszemléjén a Nagyváradi Wolf és a Taekyon SK sportolói is részt vettek, utóbbiak teljesítményéről még nem kaptunk beszámolót.

Ruszkai Hajnalka, a Westy Team SK vezetője, Noaghi Evelyn és a román ITF Tékvandó szövetség elnökének, Cosmin Oprescunak a társaságában

Ruszkai Hajnalka, a Westy Team SK vezetője, Noaghi Evelyn és a román ITF Tékvandó szövetség elnökének, Cosmin Oprescunak a társaságában

A megmérettetés alkalmával megszavazták a jövő évi versenyprogramot, így eldőlt, hogy 2015 novemberében a West Team rendezi majd a Román Kupa döntőjét. Legközelebb Kolozsváron lépnek majd tatamira a váradi tékvandózók.

A keleti harcművészetek iránt kedvet érző fiatalok a Szacsvay Imre iskolában keddenként és csütörtökönként 17 órától sorra kerülő edzésekre látogathatnak el, míg Biharszentjánoson minden hétfőn 18 órától tartanak felkészítőt. További információkért a 0740/654-907-es telefonszámot hívhatják.