Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Nyíltversenyen bizonyítottak a váradi pingpongozók

Románia több várósából, valamint Magyarországról is szép számmal érkeztek asztaliteniszezők a váradi Era Shopping Parkban megtartott amatőr pingpongtornára.

Nyiltversenyen

A Tibclau Sportklub által szervezett megmérettetés A kategóriás volt, ez azt jelenti, hogy a honi sportág legjobb amatőr versenyzői közül többen is asztalhoz álltak. A szervezők három kategóriában díjazták a legjobbakat, az amatőr mellett páros- valamint nyíltversenyt is tartottak.

Az első verseny végeredménye a következő volt: 1. Jenney Tamás (Püspökladányi PASE), 2. Leo Dani (Aradi Victoria), 3. Doru Neamţu (Aradi Victoria), 4. Dacian Coţca (Tibclau SK), 5. Octavian Popa (Nagyvárad), 6. Fábián Wilhelm (Nagyvárad), 7. Szabó Lajos (Debreceni TEVA), Ghiţă Lăcătuş (Temesvári Voinţa). A nyíltverseny legjobbjának a resicabányai Deian Sorescu bizonyult, aki a kudzsiri Rodica Sicoiét és a kolozsvári Dan Mociant előzte meg. A legjobb nyolc további sorrendje: Vlad Farcaş (Kolozsvár), Radu Sufleţel (Gyulafehérvár), Bogdan Mândru (Vajdahunyad), Horia Prundaru (Arad) és Remus Popuţe (Nagyvárad).

A párosok küzdelmének végeredménye: 1. Szabó Lajos (Debrecen)–Vlad Farcaş (Kolozsvár), 2. Bogdan Mândru (Vajdahunyad)–Remus Popuţe (Nagyvárad), 3. Aberle Ildikó (Nagyvárad)–Kovács Ferenc (Békéscsaba), 4. Birtalan Róbert–Ioan Ţic (mindkettő Nagyvárad).

A legjobbakat kupával, oklevéllel és ajándéktárgyakkal jutalmazták a szervezők a verseny főtámogatói, az Era Shopping Park, a Merita Bio, a Luca étterem és a Tehnoprint cégek jóvoltából.