Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Nyílt maradt a bronzéremért folyó csata

teremfoci

A szervezők beszámolója szerint izgalmas meccseket játszottak a hétvégén, a Székelyhídon zajló teremfoci-bajnokságban. A Bad Boys-Aladinok meccs, amely a harmadik hely sorsáról dönthetett volna döntetlennel zárult, így a két gárda mellett a szentjobbiak is versenyben maradtak a bronzéremért folyó harcban. A második helyen álló csapat magabiztosan gyűjtötte be a három pontot, ám az éllovas igencsak megizzadt az FC Givova ellen. Az alsó házban is történtek változások, a sereghajtók közül többen is felzárkóztak a középmezőnyhöz. A kilencedik forduló eredményei: Keresztur-Olaszi FC–Bagaméri Sportklub 4-6, Aladinok–Bad Boys 4-4, Cenalos City–Semjéni Old Boys 5-5, Kiskereki Victoria–FC Givova 8-6, Kiskereki Törekvés–Kan-Ászok 8-0, Másnaposak–Debreceni Aranyászok 6-4. A Szentjobbi Haladás szabadnapos volt.

A góllövőlistán nem történt változás, a Bad Boys vezéregyénisége, Szűcs Tibor áll az élen, s már félszáz találatnál jár. A hétvégi fordulóban egyszer volt eredményes a Bad Boys csatára, aki az előző két játéknapon 24 gólt lőtt, de így már félszáz találatnál jár a bajnokságban. A második helyezett Vadkerti Nándor (Aladinok) sem tudott egynél több gólt szerezni az egymás elleni meccsen, de 25 góljával második a rangsorban. A harmadik helyen Alin Lascu (Szentjobbi Haladás) áll 21 góllal, a negyedik helyen ketten osztoznak, Ilie Turbatu (Szentjobb) és Keresztúri ádám (Semjén).