Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Nyílt edzést tartott a kosárlabdacsapat

Több mint háromszáz sportkedvelő gyűlt össze hétfőn este az Antonio Alexe Sportcsarnokban, hogy részt vegyen a Nagyváradi VSK férfi kosárlabdacsapatának első idei nyíltedzésén. A szurkolók meghívásról a klubvezetés döntött, mivel a csapat első nyári összetartása a nyilvánosság kizárásával zajlott, másrészt pedig testközelből is be akarták mutatni a csapat új szerzeményeit.

Nyilt edzes 1

Míg a játékosok dolgoztak…

A közel kétórás alapozást a nézők csendben követték figyelemmel, ám a vége felé felcsendült a taps, egy-egy látványos megoldást látva. A már ismert arcok mellett a szurkolók a nyáron igazolt játékosokra, Krapicsra, Hattenra és McGgeere voltak leginkább kíváncsiak, utóbbi már elsőre bizonyította a zsákolás a kedvenc „műfaja”. Az edzés végén a szurkolók röviden elbeszélgettek a kedvencekkel, s pár közös kép is készült az újoncokkal.

Nyilt edzes 2

… a szurkolók csendben figyelték az eseményeket

Pénteken 19 órától a Temesvári Timba lesz a VSK ellenfele az Antonio Alexe Sportcsarnokban, majd egy hét múlva az Antonio Alexe Emléktorna ötödik kiírásán bizonyíthat Cristian Achim együttese. Ezt megelőzően szeptember 3-án, szerdán 19 órától a színházban kerül sor a csapat hivatalos bemutatására. A belépés ingyenes lesz.