Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Nőnapi bál volt Ottományban

A közeledő nőnap alkalmából készültek a hétvégén bállal az ottományi kultúrházban. A helyi Nefelejcs férfikórus tagjai előbb dallal, majd virággal kedveskedtek a szebbik nem képviselőinek.

nonapi 1

Szombaton este 7 órától kezdődött a rendezvény, melyet Horváth Béla polgármester és Kis Edit igazgatónő nyitottak meg. Köszöntőjükben elsősorban azokhoz szóltak, akik áldozatos munkájukkal segítettek a hétköznapokban, hogy megvalósulhasson e rendezvény, kiemelve a helyi amatőr színjátszókat, a férfikórus tagjait és a közösségi rendezvények mindenkori fő- és szakácsnőjét. A köszöntőbeszédeket követte a férfikórus előadása, akik a közeledő nőnapra készülve énekeltek, majd a csoport tagjai a közönség női résztvevőinek adtak át egy-egy szál virágot.

nonapi 2 nonapi 3

Miközben már az előételt kínálták, fellépett a helyiekből összeállt kezdő színjátszócsoport, melynek tagjai Nóti Károly válogatott darabjaiból adtak elő hosszabb és rövidebb jeleneteket. Az előadások közötti szünetben újra a polgármester kért szót, aki Pásztor Sándort üdvözölte, akinek mind egykori vízügyi szakemberként, mind politikusként köszönhető az a határon átívelő pályázat, amely során megújulhatott a Komáromi udvarház, illetve, aki a folyamatban levő csatornahálózat kiépítéséért is lobbizott.

nonapi (tartalek)

A beszédek után ismét a helyi színjátszók vették birtokukba a színpadot, őket pedig a zenészek követték, akik hajnalig húzták a talpalávalót.

Szűcs György, Ottomány