Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Nemzetközi úszóversenyen bizonyítottak a váradiak

Nemzetközi versenyen jártak a Nagyváradi Körös SK úszószakosztályának ifjú tehetségei. Illés Zsolt és Georgeta Schier edzők tanítványai a Debrecenben megtartott erőfelmérőn álltak rajtkőre magyar és norvég úszók társaságában. Az eseményen 328 ifjú tehetség bizonyíthatta rátermettségét.

A váradi úszók Debrecenben is helytálltak

A váradi úszók Debrecenben is helytálltak

A váradiak ezúttal is szép eredményeket értek el. Huszár Ingrid megnyerte a 200 m mellúszás döntőjét a 13 évesek között, pillangón negyedik lett ugyanazon a távon, míg a 400 m-es gyorsúszás fináléjában hatodikként ért célba.

A 16 évesek között induló Ioana Buzlea második lett 200 m mellen, harmadik lett háton ugyanazon a távon, míg pillangón a hatodik helyen zárta a 100 m-es távot. A 14 évesek között induló Sebastian Buzlea második lett 400 m gyorson, míg 100 m-en negyedikként zárt, pillangón pedig ötödik lett ugyanazon a távon. Szintén döntőben szerepelt Szilágyi Szabolcs (nyolcadik lett 200 m háton és mellen) és Lőrincz Jázmin (hatodik lett 200 m gyorson és nyolcadik 100 m háton).

Illés Zsolt azt is elmondta, hogy Huszár Ingrid meghívást kapott a Közép-európai Kupára, amelyre december 9–12. között kerül majd sor a szlovákiai Kassán.