Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Nejcserés támadás a nyári színházban

Augusztus 2-án, szombaton 21 órától a Nejcserés támadás című darabbal folytatódik a 3. Nagyváradi Nyári Színházi Fesztivál. A kétrészes vígjátékot Bencsik Imre és Straub Dezső írta, a rendező Gergely Róbert, ő egyébként játszik is a darabban.

nejcseres

Harsányi Gábor és Gregor Bernadett

A műsorajánló szerint az a kérdés, mit tehet a kicsapongó, ám feleségét szerető férj (Gergely Róbert), ha megtudja, hogy asszonykája (Gregor Bernadett) megunva az ő hűtlenkedéseit, bosszút forral? A férj tervet szövöget, hogy ezt a „bosszút” elkerülje, és ehhez kapóra jön régi, ütődött osztálytársának (Harsányi Gábor) a megjelenése. Tervük azonban nem biztos, hogy sikerül, mert a lakásban ott van a takarítónők gyöngy, a „nagy bonyolító” (Cseke Katinka). Rajta kívül egy újabb „szeretőjelölt” (Némedi-Varga Tímea), és a férj osztálytársának rendőrnő kedvese (Sáfár Anikó) is feltűnik, s a végén már nem mindenki tudja, hogy ki kicsoda, ahogy ez olykor az életben is megtörténik.

F. N. L.