Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Nehezen nyertek a másodosztály éllovasai

A Bodola Gyula díjat idén megkapó mihályfalvi Sándor Krisztián (balról az elsõ) a tatarosiak ellen is betalált az Unirea FC mezében

A Bodola Gyula díjat idén megkapó mihályfalvi Sándor Krisztián (balról az elsõ) a tatarosiak ellen is betalált az Unirea FC mezében

 

Két fordulóval az õszi idény vége elõtt változatlan maradt a megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokság csoportjainak élmezõnye. A hétvégi fordulóban mindhárom éllovas megszerezte ugyan a gyõzelmet, de mindegyik gárda a vártnál nehezebben gyarapította pontjai számát.
Az elsõ csoportban továbbra is egy ponttal elõzi meg a Mihályfalvi Unireát az Almaszegi Minerul (a két csapat jövõ hét végén az õszi idény zárófordulójában találkozik egymással, addig a mihályfalviak a felsõlugasiakkal meccselnek vasárnap Élesden), s ugyanaz a helyzet a második és a harmadik csoportban, ahol a Mácsapusztai Unirea és a Nagyváradi Egyetemi FC áll a rangsor élén.
A megyei másodosztályú bajnokság kilencedik fordulójának eredményei, az elsõ csoportban: Mihályfalva–Tataros 3–0, Rév–Felsõlugas 1–3, Vársonkolyos–Cécke 0–2, Esküllõ–Almaszeg 1–3, Berettyószéplak–Alsólugas 3–0, Hegyközszentmiklósi Toldy FC–Margittai Electric Star 12–0, következik (október 26–27.): Tataros–Toldy FC, Felsõlugas–Mihályfalva, Almaszeg–Rév, Cécke–Esküllõ, Alsólugas–Vársonkolyos, Széplak–Electric Star; a második csoportban: Gyapju–Mácsapuszta 0–2, Illye–Cséffa 1–1, Bihar FC II–Fugyivásárhely II 6–3, Körösszeg–Oláhszentmiklós 4–1, Madarász–Mezõtelegd 5–1, következik (október 26–27.): Mácsapuszta– Madarász, Köröstarján–Gyapju, Cséffa–Diószeg, Fugyivásárhely II–Illye, Oláhszentmiklós–Bihar FC II, Körösszeg–Mezõtelegd; a harmadik csoportban: Tulka– Várasfenes 4–1, Bihar–Frontiera 2–9, Bontesd–Biharkaba 6–0, Feketebátor–Alsókocsoba 1–2, Bihardobrosd–Váradi Egyetemi FC 1–2, Biharrósa–Bihorul Sportiskola 0–2, következik (október 26–27.):. Várasfenes–Biharrósa, Frontiera–Tulka, Biharkaba–Bihar, Alsókocsoba–Bontesd, Egyetemi FC–Feketebátor, Dobrosd–Sportiskola.