Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Negyeddöntőket játszanak a Bihar–Hajdú-Bihar tornán

Több mint négy hónapos szünet után játszanak ismét mérkőzést a Bihar–Hajdú-Bihar nevet viselő barátságos labdarúgótornán. Ma délután a negyeddöntő első mérkőzéseire kerül sor.
A versenyben maradt nyolc csapat közül hat Bihar megyei, kettő pedig Hajdú-Bihar megyei, a csoportgyőztesek a csoportmásodikokkal játszanak egyenes kieséses rendszerben. Két találkozóra Magyarországon, másik kettőre pedig a megyében kerül sor 17 órától. A legérdekesebbnek a Nagyszalonta–Hegyközpályi találkozó ígérkezik, de a Nyíradony–Belényes párharc is kiegyensúlyozottnak tűnik. A biharszentandrási, illetve a harangmezői csapat esélyesként várja a ma délutáni meccset, ám az ellenfelek akár meglepetést is okozhatnak.
A meccsprogram, 17 órától: Nagyszalontai Olimpia VSK–Hegyközpályi Kinder, Nagyváradi Egyetemi FC–Harangmezői FC (Egyetemi pálya), Hosszúpályi SE–Biharszentandrási Crisul, Nyíradonyi VTK–Belényesi Bihorul. A magyarországi mérkőzések kezdési időpontja, helyi idő szerint 16 óra.
A továbbjutó csapatok az elődöntőben játszanak majd április 30-án és május hetedikén. A barátságos torna szervezője, a Bihor–Hajdú-Bihar Eurorégió Alapítványa elkészítette az ágrajzot, így tudni lehet, hogy a Szalonta–Pályi meccs győztese az Egyetemi FC–Harangmező párharc győztesével küzd majd meg a döntőbe jutásért, a másik ágon pedig a román–magyar párharc nyertesei találkoznak. A döntőre május 14-én kerül sor a nagyváradi Bodola Gyula Stadionban. A Bihar Megyei Tanács által támogatott barátságos jellegű megmérettetésnek kapcsolatépítő jellege van, ezúttal a futball révén próbálják közelebb hozni egymáshoz a határ két oldalán élő közösségeket.

Nagyszalontán játsszák a negyeddöntő rangadóját

Nagyszalontán játsszák a negyeddöntő rangadóját