Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Negrean vezeti a rangsort

A címvédő Nagyváradi VSK-Digi férfi pólócsapatának két tagja áll a góllövő lista élén a román Szuperligában. Az odavágókat követően Negrean Tibor vezeti a rangsort, ő 71 gólt lőtt az eddigi 18 találkozón, annak ellenére, hogy sérülés miatt nem tudott minden meccsen játszani.

A második helyen a váradi csapat szerb légiósa, Milos Korolja áll 56 találattal, míg a rangsor következő két helyén a Sportul Studenţesc Corona két játékosa található. Zdravko Delas 51 gólt dobott eddig, míg Hrvoje Benic félszáz alkalommal volt eredményes a bajnokság első felében. Az ötödik helyen ismét egy váradi vízilabdázó található, Vojislav Csupics, aki az aradi Váncsik Leventével egyetemben 42 találatot jegyzett eddig a román élvonal 2014–2015-ös idényében. A bajnoki küzdelem jövő hétvégén folytatódik, a Nagyváradi VSK-Digi ellenfele a Bukaresti Dinamo lesz, idegenben. A Körös SK már lejátszotta a Sportul Corona elleni mérkőzéseit.

Negrean...

Negrean…

... és Korolja 127 gólt jegyzett a bajnokcsapat eddigi 342 találatából

… és Korolja 127 gólt jegyzett a bajnokcsapat eddigi 342 találatából