Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Naptár fogyatékos gyermekekkel

Jelmezek, smink, frizura –mindezeket összehozta a Love Bihor Program annak érdekében, hogy a fogyatékkal élő fiatalok jogait és társadalmi integrálását népszerűsítendő, egy speciális, 2018-as naptár készülhessen a nagyváradi Bonitas Központ gyermekeivel.

naptar fogyatekos

A „Gyermek, mint te és én” elnevezésű projekt keretében a Traian Vuia szakkollégium fiataljai biztosították a jelmezeket, a hajvágást és a sminket a Bonitas Központ gyermekei részére. A naptárfotókat Ionuţ Caraş fényképész önkéntesen készítette és szerkesztette meg. A speciális naptárat december 4-én, hétfőn mutatták be a Nagyváradi Egyetem Könyvtárában, ahol számos, a gyermekekről készült stúdiófotó is bemutatásra került.

„A projektben részt vevő összes gyermek díjat kapott. Az esemény végén pedig a mikulás is ellátogatott hozzájuk, az Életért Egyesület jóvoltából” – nyilatkozta Georgeta Szabó szervező, a Love Bihor projekt részéről. Mint elmondta, a jövő év folyamán is szeretnének hasonló naptárat készíteni.

Sz. G. T.