Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

MVNők tartanak előadást a várban

A Magyar Vállalkozónők Egyesülete (MVNők) újabb találkozóra hívja a Bihar Megyei vállalkozó és vállalkozni kívánó hölgyeket június 21-én a nagyváradi vár I épületének előadótermébe.

mvnok tartanak eloadast a varban

Ez az esemény az MVNők idei második ilyen típusú eseménye, az elsőt még áprilisban tartották. A következő esemény témája a Self Branding, vagyis az „én márka” építése. A tréning keretén belül négy előadást tekinthetnek meg a résztvevő hölgyek. Az első, Partnerségben című előadás 10 órától kezdődik előadó dr. Horváth Viktória kiemelt külgazdasági kezdeményezésekért felelős nagykövet. Utána Szabó Eszter, a Budapesti Gazdasági Egyetem címzetes docense és a Krynica Economic Forum bizottsági tagja a karrierépítésről a digitális korban tart előadást. A két előadás után rövid szünetet tartanak és 12.30-től újabb két előadást hallgathatnak meg az érdeklődők. Batthyány Margit a Nők a jövőért című előadása után Staharóczky Noémi, az MVNők alelnöke következik majd, aki a vállalkozó nők szépségéről és egészségéről tart majd előadást.

A sajtótájékoztató keretén belül arról is szó esett, hogy a jövőben egy turnéra is elindulnak a vállalkozónők, az első állomásuk pénteken, azaz június 16-án lesz az élesdi Bocskai központban 16 órától. Az élesdi kiszállás után még ellátogatnak Bihar megye több nagyobb városába, Szalonta, Margitta, Székelyhíd és Mihályfalva szerepel az úticéljaik között. Ezeknek a kiszállásoknak az elsődleges célja, hogy megismertessék az MVNők munkásságát a Nagyváradon kívül eső városok hölgy vállalkozóival is.

Vincze-Nagy Anikó