Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Munkához láttak a pólózók, kezdenek a kosarazók is

A kézilabdázók után a vízi- és a kosárlabdázók is elkezdik a felkészülést az új idényre a Nagyváradi VSK-nál.

 Kedden délután a nyolcszoros román bajnok pólócsapat tagjai tarották meg első edzésüket a Ioan Alexandrescu Uszodában. Dorin Costrăş edző tíztagú keretet üdvözölt, ugyanis a román válogatottal a budapesti Európa-bajnokságon szerepelt játékosok pihenőt kaptak, míg a VSK-Digi szerb légiósai szintén később csatlakoznak majd a felkészüléshez.

A váradi csapat edzője idén is fő célként adta meg a fiatal tehetségek beépítését a felnőtt csapatba, s bár nevet még nem mondott, de a Körös SK junior I korosztályú bajnokcsapatának két tagjának ad majd bizonyítási lehetőséget az új idényben.

Munkahoz 1

Két távozó és két újonc a pólócsapat keretében

A VSK-tól két alapember igazolt el, a volt csapatkapitány Nicolae Diaocnu és a válogatott center, Mihnea Chioveanu, ám helyükre két szerb klasszis érkezik, Marko Avramovics a két évvel ezelőtti BL-győztes Belgrádi Vörös Csillagtól, Milos Korolja pedig az idén BL-döntőt játszó Radnicski Kragujeváctól. Kettejük mellett az Európa-bajnok szerb válogatott kapusa, Gojko Pijetlovics valamint Vojislav Csupics tagja még a keretnek. A csapattagok közül Negrean Tibor e hónapban megnősül.

Munkahoz 2

Visszatérnek a kosárlabdázók az Antonio Alexe Sportcsarnokba

Tegnap kisorsolták a bajnokok Ligája első selejtezőkörének párosítását. Lapzártánkig még nem kaptuk meg a szeptember 26–28. között sorra kerülő torna csoportbeosztását. A részletekre visszatérünk.

A Nagyváradi VSK férfi kosárlabdacsapatánál holnap délután kerül sor az első összetartásra. A játékosok egy rész már tegnap megérkezett, ma az újoncok is csatlakoznak majd Cristian Achim együtteséhez, amely a 2013–2014-es idényben története eddigi legnagyobb sikerét érte el a bajnoki ezüstérem megszerzésével. A felkészülés első felében, így a Debrecenben sorra kerülő edzőtáborban a váradi szakvezető nem számíthat Guţoaiára és Ţibârnára, akik a román válogatottal EB-selejtező meccseket játszanak.