Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Mozgalmas évadzárás a Szigligeti Színházban

Négy nap, nyolc előadás, közönségtalálkozó, díjátadás, színészbál – így zárja az évadot a nagyváradi Szigligeti Színház.

A június 6–9. között sorra kerülő előadás-sorozat keretében az évadban bemutatott összes produkció megtekinthető, így az évad elején bemutatott A sevillai borbély Zakariás Zalán rendezésében, a Lilliput és a Szigligeti Társulat közös produkciója, A dzsungel könyve című musical, a bábszínházban bemutatott Tűzoltó, illetve a My Fair Lady című musical – ezúttal Pitz Melindával a főszerepben – is. Természetesen műsorra kerül a március elején bemutatott A Nagy Romulus, Szabó K. István rendezésében, valamint a Nagyvárad Táncegyüttes produkciója, a Nagyvárosi bujdosók című táncelőadás is.

evadzaro

Pillanatképek az évad eseményeiből

A sorozat keretében két alkalommal is megtekinthető A fiú című előadás (elsőként Hunyadi Istvánnal, majd Varga Balázzsal a címszerepben). Június 7-én, pénteken 21.30-tól a színház második emeleti erkélyelőcsarnokában közönségtalálkozóra kerül sor. Az évadot vasárnap a My Fair Lady című előadás, az ezt követő díjátadás, illetve a színészbál zárja.

Az előadásokra a megszokott jegyárak érvényesek, ugyanakkor aki két előadásra vált jegyet, a kisebb értékű belépő árát nem kell kifizetnie. A színészbálra 80 lejbe kerül a belépő, ami viszont magában foglalja az aznapi előadásra (My Fair Lady) szóló jegy árát is. Jegyeket a színház pénztárában lehet váltani keddtől péntekig 11–13 és 17–19 óra között, illetve egy órával az előadások előtt.

 

Az évadzáró előadás-sorozat teljes programja:

 

Június 6., csütörtök

10.30 A dzsungel könyve – Szigligeti Színház

19.00 A sevillai borbély – Szigligeti Színház

22.00 A fiú – Stúdióterem (A fiú szerepében Hunyadi István)

 

Június 7., péntek

17.00 Tűzoltó – Árkádia Bábszínház

19.00 A Nagy Romulus – Szigligeti Színház

21.30 Közönségtalákozó – Erkélyelőcsarnok (2. emelet)

 

Június 8., szombat

19.00 Nagyvárosi bujdosók – Szigligeti Színház

21.00 A fiú – Stúdióterem (a fiú szerepében Varga Balázs)

 

Június 9., vasárnap

19.00 My Fair Lady – Szigligeti Színház terme (Eliza Doolittle szerepében Pitz Melinda)

22.00 Színészbál – A Lotus bevásárlóközpont rendezvényterme