Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Mosolygós Mikulás buli

A jószándékú segítségnyújtás szellemében hirdeti meg a nagyszalontai RMDSZ és a Nők szervezete ma, december 4-én 12 órától a helyi Zilahy Lajos Művelődési Ház nagytermében a Mosolygós Mikulás buli elnevezésű rendezvényt, melynek keretében tartós élelmiszergyűjtést szerveznek a nehéz sorban élő családok támogatására.

MOsolygos Mikulas buli  20 STK (1)
Az eseményen a nagyszalontai gyerkőcöknek belépőként valamilyen tartós élelmiszert kell átadniuk a szervezőknek, majd az így összegyűlt adományokat az RMDSZ munkatársai még karácsony előtt eljuttatják a város nehéz körülmények között élő családjainak.
A jószándékú adományozás viszonzásaként a szervezők egy vidám előadással ajándékozzák meg a gyerekeket, melynek során színpadra lép a Napraforgó Meseszínház csapata.
A kedves vendégek vidám műsorában a jelenlévő gyerekek találkozhatnak a Mikulással is, aki sok játékkal, meglepetéssel és két kis krampuszsegítővel érkezik a kultúrházba. A szervezők minden kis érdeklődőt szeretettel várnak.