Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Mosolygós iskolakezdés

A Nagyváradi Szociális és Közösségi Ügyek Hivatala (ASCO) és a Nagyváradi Lions Club iskolai tanszerekkel ajándékozta meg a Nappali Gondozó Központ gyerekeit.

mosolygos 1

Az ASCO és a Lions Club közös ajándékozó kezdeményezése azzal a céllal valósult meg, hogy a Nagyváradi Nappali Gondozó Központ hátrányos helyzetű gyerekei és családjaik számára könnyebbé, szebbé és mosolygóssá tegyék a tanévkezdést. A korosztályok szerint kézbesített ajándékcsomagok egyebek mellett tolltartókat, írószereket, vízfestékeket és ecseteket, füzeteket és gyurmákat tartalmaztak.

mosolygos 2

A Nagyváradi Nappali Gondozó Központ azokat a gyerekeket segíti a tanulásban, akik népes, felbomlott családokból vagy félárvákként igénylik a támogatást. A gyerekek napi kétszeri étkezésben és after school programokban is részesülnek, amelyek egyaránt hozzájárulnak egészséges fizikai és szellemi fejlődésükhöz, megteremtve ugyanakkor a szocializációhoz szükséges körülményeket is.