Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Mókás szilveszter Érmihályfalván – ismétlés várható

Az érmihályfalvi Móka színjátszó csoport szilveszterkor ismét megnevetette a publikumot. A nagy sikerre való tekintettel a társulat megismétli az előadást, de mint Szabó János színész-rendezőtől megtudtuk, erre február elejéig várni kell.

mokas szilveszter VAGNI

A mintegy százfős, szórakozni vágyó szilveszteri társaság most sem csalódott, hiszen megtudhattuk, hogy miért is történik a vándorlás Ázsiából Európába (Kecskés Zoltán, Meleg Attila, Varga István el-megénekelte), az örökzöld Hasek és Sajó (Boros József, Szabó János) is elmagyarázott nekünk egy-két dolgot, de megismerhettük, milyen élete van egy vécésnéninek (Kulcsár Ágnes, Meleg Attila), vagy azt, hogy is kell gondozni az EU-s röfiket (Szabó János, Varga István), bemutattak egy aranylakodalmas házaspárt (Sillye Ibolya, Szabó János, Boros Emőke Blanka), megtudhattuk nagy nehezen, hogy hol lakik a Kovács János (Kecskés Zoltán, Meleg Attila, Varga István), és betekinthettünk egy szőke nő levelezésébe is (Boros Emőke Blanka).

Színvonalas énekszámokkal sem maradtak adósok a mókások, melyeket Boros Emőke Blanka, Kulcsár Ágnes, Boros József, Varga István, valamint a Kecskés Zoltán–Meleg Attila– Varga István trió adta elő. Az előadást követően jó hangulatú, kulturált buli következett reggelig.

Varga Róbert