Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Mohácsi Brigitta koncertezett az idősotthonban

November 25-én, pénteken Mohácsi Brigitta paptamási születésű énekesnő tartott jótékonysági koncertet a Caritas Catolica által működtetett nagyváradi Szent Erzsébet Szociális Gondozóközpont lakóinak.

A mintegy háromnegyed órás koncert keretében az énekesnő saját dalaival örvendeztette meg a bentlakó időseket, valamint az intézmény munkatársait és a meghívott családtagokat, vendégeket. Többek közt olyan, a Sláger TV-ből és Nóta TV-ből jól ismert dalok hangzottak el, mint a Szerenád, a Csókot lopni, a Boldogság vagy a Büszkén járok.

mohacsi

A koncert után az énekesnő és a hallgatóság közös szeretetvendégségen vett részt az intézmény ebédlőjében, ahol Mohácsi Brigitta közvetlenül elbeszélgetett a bentlakókkal, és kérdéseikre válaszolva mesélt életéről, családjáról, terveiről. Mint elmondta, ez volt az első alkalom, hogy fellépett egy idősek otthonában, és a felkérésnek örömmel tett eleget. A bentlakó szépkorúak szeretettel fogadták a fiatal énekesnőt és hangsúlyozták, hogy máskor is visszavárják.

Sz. G. T.