Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Módosították a megye költségvetését

Tegnap délelőtti rendes ülésén a Bihar megye költségvetésének és a megyei tanácsnak alárendelt intézmények büdzséjén módosítását hagyta jóvá az önkormányzati képviselőtestület.

A költségvetés bevételi és kiadási oldalát összesen egyaránt 320,09 ezer lejjel emelték, egyes tételeket növeltek, másokat csökkentettek, így alakult ki ez az összeg, és az egyes költségvetési tételek között is átirányítottak összegeket.

modositottak

Például 180 ezer lejnyi bevétel származott az áfa, 211 ezer lej a jövedelemadó visszaosztásából, és 223 ezer lejjel csökkentették a szociális-orvosi központok személyzeti kiadásait.

A Bihar Megyei Szociális és Gyermekvédelmi igazgatóság személyzeti költségeit 601,8 ezer lejjel emelték, az ehhez szükséges összegeket más intézményektől vonták el, többek között 62 ezer lejjel csökkentették a megyei könyvtár és 69 ezer lejjel a  megyei alkotóközpont személyzeti költségeit.

F. N. L.