Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Minifocitorna-döntő zajlott Váradon

Területi selejtezőnek adott otthon a váradi Rhédey-kertben található műfüves pálya. Erdély 20 kispályás focicsapata szállt harcba a döntőbe kerülésért.

Az AEK csapatát a megyei bajnokság megnyeréséért már díjazták

Az AEK csapatát a megyei bajnokság megnyeréséért már díjazták

A szombati negyeddöntőkben csak a Nagyváradi AEK volt érdekelt, Spiridon Baltsavias együttese elődöntőt játszott tegnap délelőtt.

A negyeddöntőkben: Zilahi Dia Guardia Divino–Kolozsvári Luceafărul 5–2, Aradi Nedav–Aradi Luciano 2–1, Gyulafehérvári RMC–Nagyváradi AEK 1–3, Gyulafehérvári Lin&Ema–Gyulafehérvári Berr Hunters 1–5. Az elődöntőkben Dia Guard Divino–Beer Hunters és AEK–Nedav találkozókra kerül sor. A végeredményről holnap számolunk be.

 

Megyei díjátadás

A torna pénteki nyitónapján a főszervező Spiridon Batlsavias, valamint Ioan Onicaş, a Román Minifutball Szövetség elnöke, Florin Birta alpogármester és Adrian Merka volt parlamenti képviselő díjazták a megyei kispályás focibajnokság legjobbjait, három váradi együttest, az AEK, a Panoramic és az Inter gárdáját. Az amatőr csapatok két csoportban szerepeltek, az elsőben 1. Paţanii, 2. Clima Art, 3. Premier sorrend alakult ki, a másodikban a Piaţa Nufărul győzött megelőzve a Turism és a Consulting együttesét. A cégek versengésében a Hőerőmű zárt az élen, megelőzve a Plexus és a Madrugada együttesét.