Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Mikulás ünnepség Élesden

Mint minden évben, az idén is eljött a Mikulás! December 5-én , kedden délben kicsik és nagyok összegyűltek, hogy vidáman várják a jóságos Mikulást.

Érdekes bábszínházas előadás fogadta a gyermekeket és felnőtteket egyaránt. Csalóka Péter agyafúrt történetét adta elő az MM Pódium váradi csapata. Tanulságos, elgondolkodtató mese tárult a közönség elé.

mikulasi unnepseg elesden (1)

Ezt követte a Mikulás ünnepélyes bevonulása, párbeszéde a jó gyerekekkel, amit az óvodások és kisiskolások műsora követett.

Az óvodásokat Kerekes Brigitta óvónéni készítette fel, akik közül a kislányok hópehelyként, a kisfiúk pedig kis Mikulásként jelentek meg vidáman verselve, énekelve és táncolva.

Az előkészítő és III. E. osztály Mikulásos színdarabot adott elő Birinyi Éva tanítónő irányításával. A Ciavoi Andrea által vezetett I.-II. E. osztályosok verssel ünnepelték a Mikulás eljövetelét. A IV. E. osztály pedig a piros ruhás, jó Mikulás mindennapjaiba engedett bepillantást nyerni, műhelyének bemutatása által, Domján Emilia tanító néninek köszönhetően.

Minden gyermek ajándékot kapott. Köszönet illeti a helyi RMDSZ-t az esemény megszervezéséért és a csomagok összeállításáért.

Köszönjük szépen Kajántó Pál alpolgármester úrnak a lelkes, áldozatos munkáját, azt, hogy évről évre megszervezi a Mikulás-Ünnepséget, örömet szerezve ez által minden magyar gyermeknek, szülőnek, nagyszülőnek városunkban.

Birinyi Éva, tanító néni