Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Mészöly Kálmán a díszvendég a Partium FC bajnokavatóján

Hazai pályán zárja a 2012–2013-as bajnoki idényt a Nagyváradi Partium FC labdarúgócsapata, amely hat évvel azután, hogy megalakult, megnyerte a Bihar megyei másodosztályú bajnokságot, így ősztől a negyedik ligaként ismert megyei első osztályban indulhat.

 

A zöld-fehérek ellenfele a Berettyószéplaki Voinţa lesz, a mérkőzést a fugyivásárhelyi iskola mellett található futballpályán rendezik meg szombaton 16 órától. A találkozó után a Partium FC (edző Kincses Attila) tagjai megkapják a bajnokság megnyeréséért járó kupát, oklevelet és érmeket a Bihar Megyei Labdarúgó-egyesület képviselőitől, majd pedig a már hagyományosnak számító gálameccsre is sor kerül, amelyen az együttes volt tagjai a jelenlegi gárda ellen lépnek pályára.

Tőkés Máté, a Partium FC elnöke, egyben játékosa, arról tájékoztatta lapunkat, hogy az idényzáró díszvendége Mészöly Kálmán, a magyar labdarúgó-válogatott volt szövetségi kapitánya lesz. A „szőke sziklaként” is ismert egykori kiválóság nem először jön Nagyváradra, hiszen jelen volt a 2011 őszén, a Nagyváradi Atlétikai Club centenáriuma alkalmából szervezett erdélyi öregfiúk válogatott és a magyar öregfiúk válogatott közti gálameccsen, illetve a Partium FC sportbálján is tiszteletét tette.

A vásárhelyi mérkőzésre ingyenes a belépés, a szervezők minden sportkedvelőt szeretettel várnak.

B. P.

Meszoly 2

Hetedik nekifutásra már eljutott a bajnoki címig a váradi zöld-fehér csapat