Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Meleg víz nélkül több utcában

A Nagyváradi Hőerőmű Zrt. tegnapi tájékoztatása szerint már tegnap elzárták és ma sem adják még vissza a melegvíz-szolgáltatást a 842-es hőközponttól az éves javítási munkálatok miatt. A vízhiány a Garas (ma Borsecului) utcai fogyasztókat érinti.

csapviz

Továbbá arról is tájékoztatják a lakosságot, hogy július 1–15. között a jelenlegi rendszerhez csatlakoztatnak új hálózatokat, amelyek önkormányzati beruházásban valósultak meg. Ezért az Adona-patak fölötti híd, a Leonardo da Vinci utca környékén megszakítják a melegvíz-szolgáltatást a 849-es, 871-es, 872-es és 875-ös hőközponttól és a magánközponttal rendelkező fogyasztóknál a következők szerint:

július 1–8. között a Csörsz (ma Aleea Salca), a Nufărului (a Váradcsehi, ma Ciheiului utcával való kereszteződésig) utca, a Váradcsehi út, a Jules Verne, a Leonardo da Vinci, az Áldás (Alexandru cel Bun) utca, az Oláhapáti (Apateului) és a Nagyürögdi (Nojoridului) út határolta részben lakó összes fogyasztónál;

július 8–15. között csak a 872-es hőközponttól zárják el a szolgáltatást, ami a Liszt Ferenc (részben), Leonardo da Vinci (részben, a Liszt Ferenc és Váradcsehi utcák között), a Nufărului (részben, a Liszt Ferenc és Váradcsehi utcák között) utcán és a Váradcsehi (részben, a Nufărului és Leonardo da Vinci utcák között) úton lakó fogyasztókat érinti. A lakosok megértését kérik az okozott kellemetlenségért.