Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Megyei Íjász Bajnokság

Augusztus 27-én, vasárnap megrendezték Székelyhídon a Bokor Tamás Emlékversenyt, amely a Megyei Íjász Bajnokság IV. fordulója is egyben. A helyszín a városi sportpálya volt. A rendezvény lebonyolításában fontos szerepet vállalt Guba József és Székelyhídi Phoenix Sportegyesület.

btomi  ijaszverseny

Az immár második alkalommal megrendezett Bokor Tamás Emlékverseny szervezője a Pusztai Farkasok Hagyományőrző Íjászegyesület.

A 2007-ben bejegyzett íjász egyesület nem sokkal a megalakulás után három ágra szakadt, a verseny névadója pedig az érmelléki ágban foglalt el fontos szerepet egészen addig, amíg néhány évvel ezelőtt súlyos autóbalesetben életét vesztette. A versenyen rá és munkájára emlékeztek csapattársai és a résztvevők, akik a megye különböző pontjairól, Érmihályfalváról, Nagyváradról és Magyarországról érkeztek. Több egyesület vetélkedett a futballpályán, többek között a Redpoint, a Nomad Archery, a helyi Pusztai Farkasok, illetve egy magyarországi csapat.

Tatai István