Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Megvan az RMDSZ váradi listája is

Huszár István, Nagyvárad alpolgármestere és az RMDSZ polgármesterjelöltje tegnapi sajtótájékoztatóján bemutatta a szövetség városi tanácsi jelöltlistáját is.

Mint korábban tudni lehetett, Huszár egyben listavezető is, őt Kecse Gabriella, a Szacsvay Imre Általános Iskola aligazgatója követi. Harmadik a jelöltlistán Kirei Melinda fizikus, negyedik Kis Gábor, a Szigligeti Színház gazdasági igazgatója, ötödik Kecskés Irén Mónika, a Partium Rádió ügyvezetője, hatodik Pető Dalma közgazdász, vállalkozó, hetedik Végh Margaréta tanár, nyolcadik Jakabffy László műemlékvédelmi szakmérnök, kilencedik Czvikker Katalin, a Szigligeti Színház igazgatója, a tizedik pedig Somogyi Orsolya jogász.

Fotó: Csikos Rolland

Fotó: Csikos Rolland

A jelöltek között számos ismert váradi személyiséget is felfedezni, például Meleg Vilmos színművészt a tizenkettedik helyen, a tizenhatodik Dukrét Géza, a Partiumi és Bánsági Műemlékvédő és Emlékhely Társaság alapítója-elnöke, utána Vad Márta, az Ady Endre Líceum igazgatónője.