Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Megnyitotta szenátori irodáját Cseke Attila

Március 3-án, pénteken megnyitotta parlamenti irodáját Cseke Attila szenátor, az RMDSZ szenátusi frakcióvezetője, mégpedig szülővárosában, Margittán.

Az irodaavató fogadóórával volt egybekötve, melyen már első alkalommal több állampolgár is tanácsért, segítségért fordult a szenátorhoz, nemcsak Margittáról, hanem a környékbeli településekről is. Az orvoslásra váró problémák között akadt egészségügyi gonddal küszködő személy, volt aki a nyugdíjtörvénnyel kapcsolatban kért tanácsot, de akadtak intézményvezetők, akik közigazgatási gondok miatt kérték a honatya segítségét. Cseke Attila türelemmel hallgatta végig a hozzá fordulókat, és igyekezett mindenkinek hatásköre szerint, a törvény szabta keretek között segíteni, vagy tanácsot adni.

megnyitotta

Cseke Attila elmondta, hogy számára fontos a helyi magyar, és nemcsak magyar közösséggel való kapcsolattartás, és közvetlen párbeszéd. Ezért kell parlamenti irodát működtetni, amelyen keresztül az egyszerű állampolgár is kapcsolatot teremthet, tanácsért fordulhat a választott vezetőkhöz.

A szenátori iroda rendszeres nyitva tartással működik, a Köztársaság (Republicii) út 2.szám alatt, naponta 9 és 17 óra között, Tőtős Norbert irodavezető várja az érdeklődőket. Érdeklődni lehet a 004/0748/454-573-as vagy a 004/0359/172-712-es telefonszámokon.

A Cseke Attila szenátor által tartott fogadóórákat időpontjait rendszeresen közölni fogják a sajtóban.

(közlemény)