Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Megnyílt a Cavi Expo-Fashion

Szerdán délelőtt a nagyváradi Antonio Alexe Sportcsarnokban megnyílt az elsősorban őszi-téli szezonárukat kínáló Cavi Expo. A vásáron vasárnapig várják az érdeklődőket.

A vásárra ingyenes a belépés, és mint azt Florenţa Iordache szervezőtől megtudtuk, mintegy negyven cég kínálja a legkülönfélébb termékeket gyártói áron. A vásároknak hagyománya van már, csak ő 2007 óta szervezi ezeket az expókat, de az ország más városaiban, például Brassóban, Bukarestben Jászvásáron és Szebenben is visszatérő vendégek.

megnyilt 3

A vásár egyébként szombatig naponta 10–19 óra között, vasárnap pedig 10–16 óra között látogatható. A felhozatal bőséges, kapható fehérnemű, harisnya, zokni, melegítők, sálak, sapkák, kesztyűk, kosztümök, ruhák, bőrdzsekik, kabátok, bundák, cipők és csizmák, Mindezek széles választéka felllehető a standokon, így bárki találhat ízlésének megfelelő, jó minőségű terméket. Ezek mellett édességeket is kínálnak a sportcsarnok előtt, de láttunk konyhai eszközöket és ágyneműket is.

Bár a vásár tegnap reggel nyílt meg, néhányan már vásároltak is a standoknál, nagyobb érdeklődésre délutánonként és a hétvégén számítanak.

Fried Noémi Lujza