Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Megkezdődött a Szabadság Feszt

Megkezdődött tegnap a Partium egyik legynagyobb magyar ifjúsági rendezvénye Margittán. A Szabadság Fesztet immár harmadszor szervezte meg a Vidéki Ifjúsági Szövetség, amelyik ebben az esztendőben is olyan programot állíott össze, ami jelentős érdeklődést keltett. Az elővételben eladott jegyek száma meghaladta a tavalyi bérletesek számát, így elmondható, hogy a fesztivál egyelőre meredekn felfelé ívelő pályán mozog. Tegnap délután, az első napon több mint háromszázan költöztek be sátorokkal a margittai termálstrandra, hogy ott töltsék a hétvégét.

megkezdodott

A Szabadság Feszt keretében nemcsak strandolni, hanem okulni is lehet, mert számos értékes és érdekfeszítő előadást tartanak majd szakemberek például a munkavállalásról, karrierlehetőségekről, az önkéntességről és a civil életről.

Az első napon a gyulai (Magyarország) Wizards és a nagyváradi No Cable élő koncertjét tombolhatták végig a fesztivállakók, éjszaka pedig a medencékben bulizhattak a fiatalok.

Ma a közismert magyarországi fesztiválzenekar, a Kowalsky meg a Vega élő nagykoncertjére kerül sor, holnap pedig a Halott Pénz élő fellépése lesz a nap csúcsa. A rendezvény részletes programja lapunk 8. oldalán olvasható.

B. B.