Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Megismételt hajdúvárosi gyalázat

A múlt év júniusában emberi ürülékkel mocskolták be a nagyszalontai Erdélyi Magyar Néppárt, Kossuth utcai székházának utcára néző részét. A gyalázatos esetet a helyi néppárt elnöke, Balogh János jelentette volt a nagyszalontai rendőrségen.

Jegyzőkönyvet vettek fel az eset kapcsán. Az ügyben azonban, azóta sem történt semmiféle előrelépés. Az elkövető ismeretlen maradt. Azonban, a nemkívánatos eset péntekre virradóan újból megismétlődött, a „bátor” tettes újból akcióba lépett. Pénteken reggel, amikor Balogh Csilla irodavezető kinyitotta az iroda utcai ajtaját, szembe találta magát a nemkívánatos jelenséggel. Az utcaajtó be volt kenve, mázolva fekáliával, a falon függő, még le nem szedett, Szilágyi Zsolt választási-plakátja is meggyalázva „díszelgett”. Balogh János, néppárti elnök újból jelentette az esetet a helyi rendőrségen.

megismetelt

Balogh Jánost megkérdeztük, mégis, mit szól az esethez? Teljesen érthetetlen – mondta az elnök. Már utána vagyunk a választásoknak. Ismerjük az eredményeket, hát miért kell mégis mocskolódni. Mire való ez az esztelenség? Ilyet normális ember nem csinál! Akárkivel szóba állunk, térjen be irodánkba, meghallgatjuk. Ez az eljárás nem csupán minket, de a városunk hírnevét is gyalázza, mocskolja.”

Sára Péter