Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Mégis megmarad a váradi Luceafărul?

Zöld asztalnál veszített a hétvégén a Nagyváradi Luceafărul focisapata, mivel nem jelent meg Pitesti-en az Arges FC elleni bajnokin.

Luceafarul megsem

A piros–kék együttes főtámogatója múlt csütörötkön jelentette be, nem finanszírozza tovább az együttest, ekkor kaptak szárnyra azok a hírek, miszerint a klub visszalép a másodosztályból. Nos erre hivatalosan nem került sor, legalábbis egyelőre. Információink szerint a román szövetséghez csak egy olyan hivatalos közlemény jutott el, miszerint a váradiak nem utaznak el Pitesti-re, a visszalépést egyelőre nem erősítették meg. Ezért nem törölték a Luceafărul által elért eddigi eredményeket sem. Mi több, tegnap még hivatalosan ki volt írva a szövetség honlapján a Targoviste elleni hétvégi találkozó, amelynek helyszínéül a borsi pályát jelölték meg. A csapattal kapcsolatban egy titokzatos befektető is felmerült, de konkrétumról nem adott hírt a vezetőség.

A másodosztály ötödik fordulójának találkozóin: Marosvásárhely–Snagov 1–1, Baloteşti–Szatmárnémeti 2–0, Clinceni–Temesvári ASU Poli 2–3, Metaloglobus–Miroslava 1–2, Târgovişte–Suceava 6–0, Brăila–Temesvári Ripensia 2–2, Arges FC–Luceafărul 3–0 (játék nélkül), Afumaţi–Călăraşi 0–1, Hermannstadt–Aradi UTA 2–0. A mai program: Mioveni–Târgu Jiu (18.30, Digi Sport 1). Következik, szombaton: Snagov–Călăraşi, Szatmárnémeti–Afumaţi, Aradi UTA–CS Baloteşti, Târgu Jiu–Hermannstadt, ASU Poli–Mioveni, Miroslava–Clinceni, Suceava–Metaloglobus, Luceafărul–Târgovişte, Ripensia–Argeş FC, Marosvásárhely–Brăila.

Az élen: 1. Ripensia (13), 2. Hermannstadt (12), 3. Târgovişte (10), 4. Marosvásárhely (10), 5. Argeş FC (10). A Luceafărul a 18. helyet foglalja el.