Nagyvárad, Kapucinus utca (ma Traian Moşoiu) 10. sz. (0359)467-222 reggeliujsag@gmail.com rss twitter Facebook Follow us:

Megérkezett a torinói járat

A Blue Air légitársaság első Nagyvárad–Torino járata landolt tegnap a megyeszékhely légikikötőjében. A Bihar Megyei Tanács, a Nagyváradi Nemzetközi Repülőtér és a járatot üzemeltető légitársaság vezetősége fogadta az első géppel érkezőket, akiknek mézeskalács-tojásokat adtak. Gheorghe Pasc, a repülőtér parancsnoka és Pásztor Sándor, a megyei tanács elnöke még a pilótáknak is ajándékcsomaggal kedveskedett.

megerkezett

A járat hetente két alkalommal közlekedik ezután Várad és az olaszországi Torino között. A megyei önkormányzat, illetve a repülőtér vezetősége és a Blue Air közötti megállapodás értelmében Torino érintésével, pontosabban torinói leszállással és átszállással további három olasz nagyváros érhető el: Nápoly, Róma és a szicíliai Catania. Amit fontos tudniuk az utasoknak, hogy a Blue Air járataira Váradról mind a négy úti célig kiváltható a menetjegy.

Pásztor Sándor megyei tanácselnök tudatta: a nagy érdeklődésre való tekintettel a Ryanair légitársaság a London Stansted repülőtérre indítandó járatát már szeptember elején elindítják a korábban közölt október végéhez képest. A Nagyvárad–London járat hetente háromszor közlekedik majd, oda-vissza. A jegyárak 24,9 eurótól indulnak.